De buitenmuren van uw woning zijn van

Slecht : de woning kan niet of  op zeer beperkte condities verzekerd worden.

Goed : De woning behoeft geen of alleen klein onderhoud, zoals bijvoorbeeld een verfbeurt

Algemeen
Dekkingsoverzicht Dekkingsoverzicht
Rechtsbijstandverzekering
Dekkingsoverzicht

Een eigen huis is voor veel mensen het meest kostbare bezit. Een zeer complete woonhuisverzekering voor uw huis met alle zaken die daarmee zijn verbonden is geen overbodige luxe. Mocht er iets gebeuren dan is het een geruststelling dat u goed verzekerd bent.

Matig : Bepaalde zaken hebben dringend groot onderhoud nodig, zoals bijvoorbeeld de kozijnen, het dak, lekkage, verzakking, e.d.

Ook in uw woonhuis bevinden zich natuurlijk veel kostbare zaken. Met een complete inboedelverzekering bent  u in geval van schade verzekerd van een financiële vergoeding.

Woonhuisverzekering
Wat is de herbouwwaarde van uw woonhuis
Onderstaande vragen dient u ook te beantwoorden als u geen huiseigenaar bent.
Wat is herbouwwaarde van uw woonhuis De kosten van een aannemer, om het huis op dezelfde manier weer op te bouwen. Het gaat hier om een schatting. Hiervoor kan worden uitgegaan van de indicatieve actuele verkoopprijs minus de waarde van de grond. Er kan worden gekozen uit verschillende klassen, welke ieder een ruime bandbreedte hebben, waardoor men altijd voldoende verzekerd is. 
De verdiepingsvloeren zijn van
Het dak is bekleed met
het woonhuis wordt gebruikt als
Wat is de bouwkundige staat van het woonhuis
Wordt het woonhuis permanent bewoond
Grenst uw woonhuis aan een bedrijfspand
Indien ja, toelichting
Inboedelverzekering

Huurdersbelang is het belang dat men als huurder heeft, doordat men zelf bepaalde verbeteringen aan het huis heeft betaald. De verhuurder heeft deze zaken niet meeverzekerd. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe keuken, een vloer een serre, schilder- en behangwerk, centrale verwarming, enzovoort.

Als huurder wil ik huurders belang
Huurdersbelang
Dekkingsoverzicht
Vul onderstaand formulier in en u ontvangt een offerte
Wat is de waarde van uw inboedel
Aansprakelijkheidsverzekering

Een bal door de ruit, een glas wijn over het tapijt van de buren. Een ongeluk zit soms in een klein hoekje. Dat geldt voor ieder gezinslid. Soms kunnen de kosten enorm oplopen, bijvoorbeeld als er sprake is van letsel. Met de aansprakelijkheidsverzekering is het gehele gezin, inclusief huisdieren, verzekerd wanneer men aansprakelijk wordt gesteld voor schade toegebracht aan derden door nalatig of onrechtmatig handelen. Er kan worden gekozen uit drie varianten die van elkaar verschillen in de maximale verzekerde som.

Tot welk bedrag wilt u zich verzekeren?

Conflicten zijn soms onvermijdelijk. Het kan daarbij gaan over de aankoop van een huis, het claimen van smartengeld na een aanrijding, onenigheid met de werkgever of met de buren. Ook al probeert u dergelijke conflicten te vermijden, soms wordt u gewoon gedwongen rechtskundige expertise in te schakelen. Uiteraard lopen de kosten dan razendsnel op. Er kan worden gekozen uit drie varianten.

Een ongeluk is snel gebeurd en kan grote gevolgen hebben. De ongevallenverzekering zorgt voor een uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit. Zowel ongevallen onder werktijd als in uw vrije tijd zijn verzekerd. Binnen de ongevallenverzekering kan worden gekozen uit drie varianten.
Welke variant wilt u verzekeren?
Welke variant wilt u verzekeren?
Gezinsongevallenverzekering
Gezinssamenstelling
Postcode risico-adres
Contact
Naam
Graag ontvang ik een offerte per
Telefoonnummer
Postcode /Woonplaats
Adres
E-mailadres

Voor de particulier bieden wij één pakket vijf verzekeringen rondom uw huis en gezin. Zo kunt u de belangrijkste verzekeringen in één keer regelen. Naast een pakketkorting voor het aantal verzekeringen en een looptijdkorting die kan oplopen tot 17,5%, kent het pakket termijnbetaling zonder toeslag.